DUO MASSAGE HEADER

ONDEK ONZE

MASSAGES

voordelen van massages

  • Ontspant spieren en vermindert spanning.
  • Verbetert bloedcirculatie en lymfestroom.
  • Vermindert stress en bevordert ontspanning.
  • Verlicht pijn en spierspanning.
  • Stimuleert de afgifte van endorfines.

massages

Duo Massage Tilburg Sportmassage 1

SPORTMASSAGE

Een diepgaande en krachtige duo sportmassage in Tilburg biedt verlichting bij verhoogde spierspanning, spierpijn of overbelasting, zoals intense spierspanning tijdens sportactiviteiten of een gespannen werkhouding. Het wordt ook preventief ingezet om blessures te voorkomen, de spieren soepel te houden en verdere ontwikkeling te stimuleren.

De voordelen zijn niet alleen van toepassing op sporters, maar ook op mensen met lichamelijke klachten als gevolg van kantoorwerk of langdurig zitten in de auto, waarbij de spieren passief worden gebruikt.

Lomi Lomi

LOMI LOMI

Deze milde en holistische lichaamsmassage is ontwikkeld om zowel fysieke als mentale ontspanning te bevorderen. De massage biedt een diepgaande en rustgevende ervaring, waarbij al je zintuigen worden aangesproken.

Bij aanvang wordt je hele lichaam bedekt met een warme olie naar jouw voorkeur, wat onmiddellijk een gevoel van ontspanning oproept. De masseur maakt gebruik van zachte handen en onderarmen om langzame, vloeiende bewegingen te creëren, die lijken op de kalme golven van de oceaan. Dit helpt je gedachten en spanningen weg te laten vloeien.

Duo Massage Tilburg - Ontspanningsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

Door het toepassen van een delicate massagetechniek in combinatie met het stimuleren van drukpunten, streven we ernaar om het lichaam verlichting te bieden en volledige ontspanning te bevorderen. Om dit gevoel van ontspanning te intensiveren, maken we gebruik van aromatherapie. Je hebt de keuze uit een scala aan geurige oliën die tijdens de massage worden ingezet. Dit alles draagt bij aan een buitengewone verwennerij voor jouw lichaam!

Giftcard Duo Massage Tilburg

Een Duo Massage cadeaubon staat garant voor een uur pauze en hoognodige, zeer gewaardeerde, vliegtuigmodus-tijd. Dit is misschien wel het meest waardevolle geschenk ooit.

GEEF EEN
MINI-BREAK CADEAU