DUO MASSAGE HEADER
DUO MASSAGE Tilburg - LOGO transparant WIT

LOMI LOMI Massage

Ervaar onze verkwikkende Lomi Lomi massage, een traditionele Hawaïaanse behandeling die diep geworteld is in de cultuur van Hawaii.

Waarom kiezen voor een Lomi Lomi massage?
Deze zachtaardige en holistische lichaamsmassage is ontworpen om zowel fysiek als mentaal totale ontspanning te bevorderen. De massage biedt een intense rustgevende ervaring, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Bij aanvang wordt je hele lichaam overgoten met een warme olie naar jouw keuze, waardoor je meteen een gevoel van ontspanning ervaart. De masseur maakt gebruik van zachte handen en onderarmen om lange, vloeiende bewegingen te maken die lijken op de kalme golven van de oceaan. Dit helpt je gedachten en spanningen weg te laten vloeien.

Welke tijd en varianten zijn er?
Je kunt kiezen uit sessies van 30, 60, 90 of 120 minuten. Tijdens een massage van 30 of 60 minuten ligt de focus op het masseren van de achterkant van je lichaam, terwijl bij sessies van 90 of 120 minuten ook de voorkant van je lichaam wordt meegenomen. Tijdens de behandeling lig je ontbloot op de massagetafel, maar als je dat prettiger vindt, kunnen we een handdoek over je billen leggen.

Gun jezelf dit moment van pure ontspanning en laat alle stress en spanning van je afglijden met onze Lomi Lomi massage.

KIES JE LOCATIE

Hotel Tilburg Van der Valk

Deze VIP locatie is de crème de la crème van onze vestigingen.
Bij onze Duo Massage locatie in het Van der Valk Hotel Tilburg,
bieden we allerlei luxe arrangementen aan.

SPZ013 - Gebouw Sooss

Ontdek SPZ013, gelegen in de Spoorzone naast het centraal station.
Geniet samen van een massage in onze speciale ruimte.
Ontspan voor en na je massage in onze gezellige lounge!