DUO MASSAGE HEADER

BEZOEK ONZE

locaties

Locaties DUO MASSAGES IN TILBURG

Bij Duo Massage Tilburg heb je de mogelijkheid om niet alleen de massagevorm, tijd en masseur te kiezen, maar ook de locatie bij het boeken van je massage. Hieronder vind je een overzicht van de diverse salons waar je jouw massage kunt reserveren.

 

SPZ013 Tilburg

Bij SPZ013, gevestigd in het Sooss-gebouw, streven we ernaar dat je je onmiddellijk thuis voelt. Onze ruime en gezellige lounge is dé plek bij uitstek om vóór en na je massage te ontspannen. De Scandinavische stijl creëert een kalmerende ambiance waarin je volledig kunt ontstressen en optimaal kunt genieten van je massage.

In de lounge kun je genieten van een smakelijk kopje thee, koffie of een verfrissend glas water voordat je aan je massage begint. Na je massage nodigen we je uit hier rustig bij te komen en na te genieten van de ontspannende ervaring.

Bij SPZ013 willen we niet alleen dat je van een voortreffelijke massage geniet, maar ook dat je een moment van totale rust en welzijn ervaart. Onze lounge biedt de perfecte ontsnappingsmogelijkheid aan de drukte van het dagelijks leven, waar je jezelf kunt trakteren op welverdiende tijd voor jezelf.

Kom langs en laat je onderdompelen in de serene sfeer van onze lounge en massagesalon!

Locatie Duo massage Tilburg

HOTEL TILBURG
VAN DER VALK

Duo Massage Van der Valk beschikt over twee aangrenzende ruimtes die met elkaar verbonden zijn door een open muur, waardoor een perfecte setting ontstaat voor een duo massage. Hier kun je heerlijk genieten van een massage samen met je partner, moeder, vriendin, buurman, enzovoort.

Bovendien heb je op deze locatie toegang tot maar liefst drie saunacabines, een infraroodcabine, de stoomcabine, een loungeruimte en het zwembad, waarbij het dragen van zwemkleding verplicht is.

Op deze manier wordt een massage bij City Massage Van der Valk echt een complete dag uit! Na afloop keer je volledig ontspannen en relaxed huiswaarts.

Bij een massage van 60 minuten of meer kun je gratis gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten. Voor een massage van 30 minuten kun je tegen een betaling van €10,- genieten van alle wellnessvoorzieningen.

Locatie Welness en Lounge Van der Valk Hotel Tilburg Duo massage-min
Giftcard Duo Massage Tilburg

Een Duo Massage cadeaubon staat garant voor een uur pauze en hoognodige, zeer gewaardeerde, vliegtuigmodus-tijd. Dit is misschien wel het meest waardevolle geschenk ooit.

GEEF EEN
MINI-BREAK CADEAU